Glamour
Un parfum magic si incantator, promisiunea unei feminitati seducatoare si fermecatoare. O creatie florala si fructata, un elixir al elementelor eterice si suprareale ce seduc sufletul si imaginatia. Parfumul se deschide cu note invaluitoare de Floare de Mandarin si Pelin, ce cristalizeaza in armonie cu Sarea de Mare. Inima creatiei dezvaluie un contrast ironic de ingrediente exotice. Culori si esente intense precum cele matasoase de Hibiscus si catifelate de Orhidee Cattleya combinate cu ingrediente eterice precum Nufarul transparent si exotic. Seductia definitiva a notelor de baza descopera o senzualitate delicata si uimitoare a lemnului de Cedru si Ambrei, dezvaluite de Moscul Alb. Sticla interpreteaza stralucirea eleganta, ironica si moderna. Reprezinta o inima pasionala. Culorile clasice si radiante pulseaza in armonie pentru a evidentia forma, proportiile si maiestria sticlei. Seducatoare si pretioasa reprezinta o noua era a stralucirii: bogata, feminina si senzuala, o lume minunata unde visurile imbraca realitatea. Cutia este expresia luxului modern ce defineste o noua feminitate. ACEST PRODUS ESTE DISPONIBIL PE BAZA DE COMANDA!
!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005