Hippy Fizz
Hippy Fizz exprima esenta unei primaveri luminoase. Fericire, stralucire si prospetime. Parfumul este vibrant si radiant in notele de varf exprimand prospetime si vitalitate. Veselia si culoarea unei Lamai sunt invaluite de prospetimea verde a frunzelor de Zmeura. Notele de mijloc ale parfumului capteaza sarmul si spontaneitatea unui buchet floral de primavara ce detine combinatia unica a Trandafirului delicat de Mai si Violetei de Parma dantelate cu stralucirea Magnoliei. Floarea de Lotus confera acestui buchet o prospetime exceptionala, precum un voal luminos si transparent impletit cu complexitate si dulcea dependenta. Notele de baza ale parfumului sunt suave si invaluitoare, intensificate de caldura lemnului de Cedru si a Muschiului de Stejar vibrant completate de adierea Osmantului (planta cu flori ce se dezvolta la temperaturi inalte – Asia) conferind delicatete si catifelare.
  • EDT 50 ml - 145 RON

  • EDT 100 ml - 180 RON

  • EDT Tester 100 ml - 170 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005