I Love Love
Moschino I Love Love este un parfum de tip fresh, tineresc, conceput special pentru femeile care nu se tem sa fie in centrul atentiei in fiecare moment. Cu aromele sale de fructe induce sentimentul de dragoste si de euforie. Ca un cocktail luminos, acest parfum se remarca prin Note de Ceai din Trandafir, Multiple Citrice si Crini de Vale. Aceste note sunt inlocuite cu Coacazele Rosii si Note de Scortisoara subliniate de Note subtile de Lemn. Aromele proaspete de fructe si flori sunt esentele principale ale parfumurilor de la Moschino, marca foarte populara in special in randul tinerei generatii.
  • EDT 50 ml - 140 RON

  • EDT 100 ml - 180 RON

  • EDT Tester 100 ml - 170 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005