Rochas Man
Acest parfum cu arome lemnoase a fost introdus in anul 1999. Acesta a fost proiectat de Maurice Roucel. In partea superioara notele se deschid cu Bergamota, multiple note dulci, dar proaspete si blande, mult iz Balsamic, precum si Levantica. Impulsurile de pura si intensa Iasomie in inima parfumului impreuna cu ierburile si notele proaspete de Crin de Vale si Mosc senzual creeaza o turnura neasteptata parfumului. Baza este moale, cremosa si calda, creata din Vanilie, Santal, Chihlimbar si un ton gurmand de Cafea. Designerii flaconului sunt Franzrudolf Lehnert si Michael Forster. ACEST PRODUS ESTE SCOS DIN FABRICATIE! DISPONIBILITATEA LUI ESTE LIMITATA!
  • EDT 100 ml - 260 RON

  • EDT Tester 100 ml - 240 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005