Aramis
Acest parfum a fost creat pentru casa Aramis de catre Estee Lauder in 1965. Aroma sa este apreciata ca fiind una cu note rafinate, lemnoase si provocatoare. Un clasic absolut, cu condimente exotice, note de piele si ierburi. O esenta de zi de zi ce satisface nevoile unui stil de viata activ. Este un parfum recomandat pentru a fi purtat seara. Notele regasesc in componenta: Pelin, Bergamota, Chimion, Gardenia, Iasomie, Patchouli, Vetiver, Santal, Piele, Muschi de Stejar, Castoreum si Chihlimbar.
  • EDT 60 ml - 160 RON

  • EDT 110 ml - 180 RON

  • EDT Tester 110 ml - 200 RON

  • Deo Stick 75 ml - 90 RON

  • After Shave Extra 240 ml - 200 RON

  • After Shave Balsam 120 ml - 150 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005