Boucheron Homme
Boucheron Pour homme contine o aroma fresh-lemnoasa, telurica, intrupand masculinitatea cu eleganta. Este un parfum intens, dar moderat cu note citrice si lemnoase, recomandat unui matur barbat de afaceri cu un caracter distins si aparte. Este un parfum romantic recomandat pentru a fi purtat la orice ocazie speciala! Varianta EDP a acestui parfum aduce un plus de persistenta si intensitate variantei initiale lansate in concentratie EDT.
  • EDT 30 ml - 145 RON

  • EDT 50 ml - 170 RON

  • EDT 100 ml - 210 RON

  • EDT Tester 100 ml - 200 RON

  • EDP (Rare!) 100 ml - 220 RON

  • EDP Tester (Rare!) 100 ml - 220 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005