Twin
Negrul din Azzaro Twin inspira masculinitate, forta, atemporalitate si senzualitate. Deasemenea este simbolul non-culorilor omnipresent in viata oamenilor. Un stil de viata ce corespunde unui trend complex. Culori prezente incredibil de mult in designul contemporan – tablouri, pictura si arhitectura. Cu Twin, cei de la Azzaro perpetueaza valorile seductiei si complicitatea reafirmandu-si placerea de a cuceri segmentul tanar. O generatie care se gaseste intre placere si realitate, adolescenta si viata de adult ce implica grija si asumarea responsabilitatii. Pentru ei, Azzaro reinventeaza parfumul inspirat direct din stilul de viata activ! Bio-design, modern si ergonomic, usor de purtat si de folosit, dar in acelasi timp fiind sensual si luxos. Doua parfumuri in osmoza pentru a exprima aceasta idee de a imparti fericirea. O fuziune intre doi oameni. Povestea unui nou duo. Dragostea este un joc. Noul parfum flirt de la Azzaro!
  • EDT 80 ml - 220 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005